mandag den 21. november 2011

Magasinet November...

Igår udkom en spændende og inspirerende udgave af Magasinet -  http://www.scrapsisters.dk/magasinet/ som du kan nær studere her, hvis du ikke allerede har været der. Der er mange skønne artikler som er værd at kaste sit øje på.
Jeg selv deltager med en collage som jeg havde meget sjov med at lave.Det er en dyb ramme, som jeg har vendt og beklædt med gamle bogsider, som har fået hvid akrylmaling og som bagefter er stemplet. Indeni selve rammen har den fået Modelling paste og forskellige udklip, er pyntet med lidt TH dies, en hjemmelavet fjer af bogside og en blomster ståltråd, valmuekapslerne fra haven er tørret, limet sammen, og har fået lidt Perfect pearl powder, det har urskiverne også - det ses bare ikke så tydeligt. Den lille mand som stikker hovedet op af reden har jeg engang lavet i porcelænsler, synes lige sådan en gøgeunge passede fint i reden he he.Den lille fugl har jeg klippet ud i karton og limet noget papir og en knap på, og reden er også et kup fra haven, da vi nedlagde en hæk og den var forladt gemte jeg den til et collage formål og fik lige brug for den nu, lige som de små lækre æg.
De små Dew drops har jeg lavet med limpistolen og de har også fået Perfect pearls powder, ligesom bladene i højre hjørne har fået Perfect pearl guld powder.Alfepigen har jeg lånt fra en side jeg fandt på Pinterest, limet hende på karton for at stive hende lidt af og klippet ud, og blomsten har fået glimmer.
Det kan kun anbefales at lege lidt med collage, og afprøve lidt forskelligt, bortset fra at man blir' lidt klistret - får lidt misfarvede fingre af misten og at man roder gevaldigt imens man hygger sig, jeg glemmer ihvertfald både tid og sted og det må være en god terapi hvis man har brug for det.
Her på Lolland skinner solen dejligt idag, og fasanen skælder ud i haven fordi den fik øje på mig i vinduet - sådan et fjols, den passer nok på sit harem af damer.
Ha' en dejlig dag derude og tak for Jeres søde kommentarer :0)

8 kommentarer:

 1. Din collage er sindsygt flot! Sikken et arbejde - og hvor er der mange lækre og pudsige detaljer - du har de sejeste ideer!

  SvarSlet
 2. Virkelig lækker collage, Hjørdis .. Du har så mange lækre detaljer med. Ih, hvor er den bare blevet rålækker :)

  SvarSlet
 3. Hjørdis, du har gjort det igen, det er så flot og fantasifuldt så man kan blive ved at sidde og kikke, den lille alfepige printede jeg ud forleden dag, og tænkte hun må kunne bruges til noget. og ja margasinet er flot i denne mdr. v.h. morkaren.

  SvarSlet
 4. Rigtig flot. Ja det er et super inspirerende magasin.

  SvarSlet
 5. Det er så smukt en billed collage... farven er så skøn og krydret med alle dine fine detaljer og små finesser.

  Fortsat god aften, knuss

  SvarSlet
 6. Hjørdis hvor er det bare smukt. Jeg er helt rolig, ved hvad jeg skal øve mig på de næste mange år :)
  Jette

  SvarSlet
 7. wawww hvor er den flot, og så mange smukke detaljer, rigtig lækkert det hele.
  knusss

  SvarSlet
 8. Nice blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere? A design like yours with a few simple adjustements would really make my blog shine. Please let me know where you got your design. Thanks a lot

  SvarSlet