torsdag den 3. november 2011

Julekort med pergamanoblomster.

Jeg synes jeg er faldet lidt af hvad scrap festivallen angår, men jeg får dog lavet julekort alligevel, her er et par af de sidste, hvor jeg har dekoreret med blomster af pergamano, som jeg har kørt igennem Big shotten og punchet ud, midten har jeg farvet med lidt ink for at give lidt dybde. Med samme folder har jeg embosset baggrunden. Selve tag'sene er blevet mistet og også kørt igennem - til sidst tilsat et af Gyddas søde stempler.
De to af kortene minder meget om hinanden.
De to næste kort har jeg også embosset i folderen Jeg elsker min die fra Bosscut- julestjernen som bliver lækker uanset hvordan man sætter den sammen af papir, og tilhørende blade, som jeg her har skåret ud i lysegrå for jeg synes det passer bedre til den grønne baggrund. Tag'gen er mistet og embosset med guld embossingpulveret og et af mine baggrundsstempler.
Rigtig god weekend til de som skal ud og scrappe og til alle os andre, som må blive hjemme og studere fra skærmen he he !


12 kommentarer:

 1. Skønne kort, og du har da været flittig Hjørdis. v.h. morkaren.

  SvarSlet
 2. Hold da op nogle lækre julekort! De pergamentblomster er Fantastiske - og julestjernen er skøn!

  SvarSlet
 3. Skønne skønne kort og lige mine farver :o)

  SvarSlet
 4. Simpelthen skønne, julede julekort :)

  SvarSlet
 5. Super skønne julekort du har fået lavet. :)

  SvarSlet
 6. Super skønne kort og tag... og sikke fine blomster. Ser super flot ud med pergamano... sjovt nok har jeg lige ryddet op i mine papirer og lagt posen til min svigerinde ( med pergamano papir... det skal jeg da vist lige have fisket op igen :-) )

  God weekend!!!

  SvarSlet
 7. sikke nogle skønne julekort og nogle lækre farver :-)

  SvarSlet