tirsdag den 8. november 2011

Julkort kursus dag 1 & 2

Jeg deltager i øjeblikket på julekort kursus på Creative Publishing, som du kan læse om længere nede i trådene, og har lavet dag 1 og dag 2 og jeg glæder mig til imorgen hvor der kommer en ny udfordring ! Det første som blev lagt ud var svenske Nenne. Et kort hvor vi skulle embosse og distresse og jeg fandt et ældre stempel frem som jeg havde lyst til at genbruge og embossede med guld . I kanten skulle være en swirl af en slags, og min er fra Stampadous - jeg brugte dog kun en brøkdel af stemplet.


Det næste var fremlagt af Karina fra Scrapsisters, som altid laver nogle smukke kort. Det handlede om teknikken Masking, som jeg ikke har afprøvet før nu. Karina havde brugt et sødt stempel med en snemand, og da jeg desværre ikke ejede sådan et måtte jeg improvisere lidt og brugte et Tilda julestempel. Det handler om at embosse på karton, og stemple en kopi med Staz on eller andet vandfast ( for mit vedkommende ) da jeg maler med distress ink, så lægger du det sidstnævnte oven på det distressede og med din blending toole sværter du så baggrunden. Jeg kom til at svine lidt fra min vandpensel, men brugte så nødløsningen, nemlig at dække over min fejl ved at skære en kugle ud og embossede den i en folder. Siden skar jeg hendes ben løs med skalpellen og vippede uden på kuglen. Det var en sjov teknik som jeg vil prøve igen, forhåbentlig med bedre held ! Jeg glæder mig vældig meget til imorgen hvor opgave 3 skal laves, og jeg vil da opfordre til at deltage på kurset. Der kan læses om det længere nede i trådene. Ha' en dejlig aften allesammen derude og tak for de søde kommentarer :0)

 !

7 kommentarer:

 1. Fine kort men jeg har lidt svært ved at se hvad det første embossede stempel forestiller ((men det er nok bare mig) men at sætte magnolia op på en julekugle kan da kun ha gjort kortet flotter. v.h. morkaren.

  SvarSlet
 2. Lækkert lækkert, sjovt at afprøve nye teknikker. Det burde man gøre noget mere i, kan jeg se, for det ser da spændende ud.

  SvarSlet
 3. Det ser spændene ud :)
  Er altid sjovt at afprøve nye ting :)

  Er helt vild med dit sidste kort :)

  SvarSlet
 4. Den julemand er altså bare SÅ fin!
  Jeg glæder mig også til at gå i gang med kursets 3. kort - men det bliver tidligst i aften. Og jeg glæder mig mindst ligeså meget til at se hvad alle I andre får ud af udfordringen - hihi.
  Dine kort er altid lækre!

  SvarSlet
 5. To super skønne kort... så fint med Tilda på kuglen. Glæder mig til at se dit kort nr 3 ;-)

  Ønsker dig en god dag!!!

  SvarSlet
 6. Hey there, I think your website might be having browser compatibility issues. When I look at your blog site in Chrome, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, fantastic blog!

  SvarSlet