torsdag den 23. december 2010

23. December - Glædelig JulJeg vil ønske Jer alle en Glædelig Jul og et lykkebringende Nyt år - vejret lover ikke for godt for imorgen og jeg ved endnu ikke om vi kan komme ind til børnene. Her fyger det voldsomt og mere er på vej. Jeg har lavet endnu en blomst i toiletrulleinderpaprør - hold da op et langt ord - på samme måde som den sidste. Jeg vandt 5 af Hobbybodens stempler i Gittes eget design, og de kom med posten idag, det var vist godt indkørselen var ryddet inden. Jeg glæder mig til at lege med dem, men jeg når det nok først efter jul. Netop tekststempler er ikke hvad jeg har mest af - men nu må jeg da sige jeg blev begavet med nogle søde af slagsen. Min søde veninde har også tænkt på mig og sendt mig en overraskelse i form af to søde fluesvampe. Jeg er helt vild med dem. De er lavet af Linda Jelle, som laver de dejligste eventyr figurer og nisser og trolde. Med dem vil jeg slutte for nu. Pas godt på Jer selv ude i trafikken !

2 kommentarer:

  1. Hej Tusind tak for all din dejlige juleinspiration. Hvor er jeg glad for at hører de gode nyheder om din mand. Og vil hermed ønske jer en rigtig dejlig jul og et godt og lykkebringende nytår. Julekram herfra

    SvarSlet
  2. I loved as much as you will receive carried out right here. The sketch is tasteful, your authored subject matter stylish. nonetheless, you command get bought an nervousness over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come further formerly again since exactly the same nearly a lot often inside case you shield this increase.

    SvarSlet