torsdag den 2. december 2010

Art journaling...


Jeg har begivet mig ud i lidt Art journaling, efter at have set mange spændende sider på nettet som jeg blev vældig optaget af og jeg måtte derfor afprøve dette. Det indeholder mange sjove teknikker og det var bare om at gå igang og lege sig frem. Det blev til dette lille album, som dog ikke indeholder forfærdelig meget tekst, men nøj.. - hvor har jeg hygget mig med det. Jeg ved endnu ikke om det er helt færdigt, for jeg kan jo bare arbejde videre på det og tilføre billeder eller andre ting jeg vil fremhæve. Art journaling betegnes som en kreativ proces, kombineret med tekster, så både følelser og tanker munder ud i skrevet og visuelt billede. En rejse dagbog om dig selv, og dine tanker og følelser til glæde for dig selv og andre, og jeg må da nok sige at jeg selv havde stor glæde ved at lege med dette emne, håber så også andre kan glæde sig over farver o.s.v. og lader sig inspirere til at gå igang med det !

4 kommentarer:

 1. Det er så fedt det du har lavet - og meget meget personligt. Jeg bliver simpelthen også nødt til at få afprøvet art journaling, med alle de sider jeg har suset rundt på så er det i hvert fald ikke inspiration der mangler ;D

  SvarSlet
 2. Hvor ser det smukt ud og så mange teknikker du har brugt .Skønne farver du har holdt det i
  Ha en god aften

  SvarSlet
 3. Beautiful pages- you have a great style and I love the colors you put together- lovely!

  SvarSlet
 4. Hello! Do you know if they make any plugins to help with SEO? I'm trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I'm not seeing very good results. If you know of any please share. Appreciate it!

  SvarSlet