lørdag den 7. april 2012

God påske og tags.Jeg vil starte med at ønske Jer alle en rigtig GOD PÅSKE ! Jeg har været lidt træg med indlæg på min blog i denne tid, men har da ikke været doven. Disse 4 tags har jeg sprayet med mist og embosset på de tre af dem med hvidt embossing pulver. De er sværtet lidt i kanterne og sommerfuglene er HA stempel som jeg har malet med H2O vandfarver hvorefter de har fået lidt glimmer. Bi stemplet er fra Prima og stempel fra Unity Stamp Company : Tattered chicken wire, købt i Kreative fornemmelser. Lidt hjemmelavede blomster og lidt forskellige dies.Vi bygger stadig på hønsehus, men det har knebet lidt for tiden med at rejse sider, men de er gjort klar til bedre vejr, forhåbentlig snart. Jeg har også lavet LO til fødselsdags konkurrence på Scrapsisters, men skal lige have det lagt ind fra kameraet. Fortsat god dag til alle, håber snart foråret får lov at slå igennem !

9 kommentarer:

 1. Rigtig smukke tags, så fint pyntede.
  Selv god påske, og håber vejret er til hønsehusarbejde inden længe.

  SvarSlet
 2. Superflotte tags, og god påske til dig også...

  SvarSlet
 3. Ihh hvor de lækre dine tags. Det er irriterende at vejret ikke kan te sig ordentligt, så i kan få hønsehuset færdigt.
  Ønsker jer god påske og bedre vejr =D

  SvarSlet
 4. Lækre tags .. :) .- og dejlige farver .. god påske

  SvarSlet
 5. Ejj hvor er de fede!!

  Glæder mig til at se det LO du har lavet :)

  Fortsat god påske :)

  SvarSlet
 6. Super lækre tags med skønne teknikker og så fint pyntede.
  Også en rigtig god påske til dig

  SvarSlet
 7. Hvor er det nogle lækre tags. Der er da virkelig leget med stempler - og med et fantastisk resultat.

  SvarSlet
 8. Woah! I'm really enjoying the template/theme of this website. It's simple, yet effective. A lot of times it's challenging to get that "perfect balance" between user friendliness and visual appeal. I must say you have done a excellent job with this. Additionally, the blog loads extremely fast for me on Internet explorer. Outstanding Blog!

  SvarSlet