søndag den 29. januar 2012

En enkelt tag !

Shelle på Scrapsisters har udstukket en lille weekend udfordring som skulle være noget med en tag, noget rundt og hæfteklammer  ! Sådan har jeg forstået det, og har derfor lavet denne tag som var rigtig hyggelig at sidde og nusse med. Baggrunden er mist, distress ink og et stempel fra Gydda, lige som tekststemplet. Jeg har snoet lidt hampesnor og hæftet fast til taggen. Hjertet er et chipboard jeg har malet med rød akryl og limet en træknap på. Blomsterne er et Stampin up stempel jeg købte af Dorthe for en tid siden, men som af og til kommer frem fra sit skjul og cirkelen er en dies fra TH. Hyggeligt lille aften projekt at sidde med alt imens man hygger ved tv'et.
Idag er der hvidt i vores have, og manden er ude og skovle indkørselen fri, håber ikke det bliver til alt for mange gange i løbet af dagen, for så skal jeg også ud og skovle !
Ha' en dejlig søndag derude og tusind tak for alle søde kommentarer ! :0)

10 kommentarer:

 1. Et flot tag med nydelige blomster... fin måde at anvende clipsene på
  Ha en god søndag

  SvarSlet
 2. Flot tag, og det har alle elementer fra udfordringen sådan som jeg har forstået det.... er også ved at lave noget til den udfordring

  SvarSlet
 3. Det virkelig fedt.. Rigtig dejligt at blive
  skubbet igang af en udfordring og så komme med et så flot resultat som dit!!!

  Fortsat god snevejrs søndag :)

  SvarSlet
 4. Dejligt med udfordringer. Flot tag

  SvarSlet
 5. Flot tag, du fik lavet til udfordringen.
  God søndag aften.

  SvarSlet
 6. God aften Hjørdis
  Sikken en smukt tags, helt igennem flot:)
  Vores have var desværre også hvid i morges da vi stod op, jeg havde ellers en aftale med vejrguderne(troede jeg) om at det kun var Jylland og Bornholm der skulle have sne, ha ha.
  Det er da rigtig flot med sne, men har fået nok de sidste par år, der er så mange der kommmer til skade når det er glat:(
  Håber du slipper for at bruge dit "krut" på at skovle sne, så du kan bruge den på tags:)

  SvarSlet
 7. Rigtig flot tag - og lige i din flotte stil. Så lækkert pyntet. Ja, vi er nogen, der har meget at lære....
  God dag til dig.

  SvarSlet
 8. waww den er da bare total rålækker♥

  SvarSlet
 9. My spouse and I stumbled over here coming from a different website and thought I may as well check things out. I like what I see so now i am following you. Look forward to checking out your web page yet again.

  SvarSlet