fredag den 13. januar 2012

Januar 2012

Årets første konfirmationskort !

Uha hvor er det længe siden jeg har været inde og blogge, jeg ved snart ikke hvor jeg skal begynde. Ind imellem har jeg haft hæklet en del håndledsvarmere - men dem har jeg selvfølgelig ikke billeder af, og de er givet væk alle ! Jeg følger Nathalie Kalbachs kursus - The creative jumpstart, som handler om hvordan man kan lade sig inspirere til at komme igang - der er gode råd og videoer, og en af ideerne kom der nogle tags ud af, og ved at trykke farven fra mist af i papir på blokken fik jeg en fin journaling side ud af til senere brug !


En anden sjov ting var at lægge toiletpapir sammen, gøre det vådt - trykke væde ud af og køre det igennem embossingmappen, for derefter at give det glimmermist og tilsidst embosse det med Utee. Det havde jeg så ikke noget af så jeg brugte det almindelige klare. Det blev ret lækkert at føle på, og kan bruges til kort eller udstandsninger. jeg fik lavet to kort hvor af det ene er sendt til min moster,har desværre ikke foto af det.


Her er kortet

Lyset har drillet lidt og det sorte skinner lidt forkert, men i virkeligheden ser det ret godt ud i farve harmonien.
Jeg fik også lavet en lille slags collage på et lærred på 20x20 cm. Jeg kan vældig godt li' at eksperimentere på den måde og vil bestemt fortsætte med det.
Idag skinner solen højt fra himmelen på Lolland - men det er bidende koldt, og jeg vil ønske jer en rigtig god weekend med et foto af min lille "Kom igang collage" !9 kommentarer:

 1. Wauw - de tags er VILDT lækre! Baggrundspapiret du har lavet ser rigtig spændende ud - og din collage er FED!
  Du laver altid de lækreste ting!

  SvarSlet
 2. Rigtig lækre ting du har fået lavet :)
  Elsker specielt collagen

  SvarSlet
 3. Dejligt at se dig her inde:) håber du er kommet godt ind i det nye år.

  SvarSlet
 4. Jeg kunne ikke få lov at skrive mere i boksen, så jeg fortsætter her.
  Hvis du får en besked der kun er halvfærdig eller med fejl, så må du bare grine af det, der er problemer her inde på scrapsisters :)

  SvarSlet
 5. Hvor er det et super flot kort til konfirmation,super:)

  SvarSlet
 6. Jeg fortsætter, gir mig ikk:)
  Det du har lavet med toiletpapirs er super flot, det skal jeg prøve i weekenden.
  Din collage er også skøn, dejlige sommerfarver, Gud hvor jeg glæder mig til sommer:)
  Rigtig god weekend
  Knus Jette

  SvarSlet
 7. Dejligt med lidt på bloggen igen... men som følger af pinterest ved jeg, at du stadig er en aktiv dame;-) Super skønne ting du har lavet. Dine tags er så lækre i skønne farver og en god ide at gemme papiret til senere brug. Det med toilet papiret har jeg også prøvet... mangler bare lige at få et kort ud af det endnu.
  God weekend

  SvarSlet
 8. Sikke en masse forskellige og flot ting, du har lavet.

  SvarSlet
 9. Thanks for your marvelous posting! I definitely enjoyed reading it, you might be a great author.I will be sure to bookmark your blog and will eventually come back in the future. I want to encourage yourself to continue your great writing, have a nice holiday weekend!

  SvarSlet