torsdag den 19. januar 2012

Blødt og hårdt...

Et fødselsdagskort til mit barnebarn Natacha i den romantiske  og bløde stil !Endnu et "blødt" kort med en Hjørdis tråd i blonden he he ! Til sidst har jeg leget lidt med metaltape og jeg må indrømme at de er spændende og lækkert ! Efter embossingen maler man med sort akrylmaling, lader det sidde lidt og tørrer så det meste af igen, men ikke mere end at der lægger sig lidt ned i mønsteret. Jeg har ikke helt bestemt mig for endnu hvilken pynt jeg vil have på eller om det bare skal være en lille hilsen, men dem skal jeg bestemt eksperimentere med lidt mere ! Metal tapen fik jeg i Stark hvis nogen skulle få lyst til at forsøge sig med det.
Sorry der kom et større mellemrum og jeg kan ikke finde ud af at hejse billedet op ! 
Med hjælp fra søde Nedergaard lykkedes det alligevel at samle indlægget lidt op - mange tusinde tak, dejligt med hjælp !


Jeg ville gerne kommentere på Jeres blogge, men nogen er bare hvide når de lukker siden op, og nogen bliver det når jeg vil kommentere - men jeg forsøger ihvertfald, og jeg håber sørme at det snart går over igen, for man bliver snart gal af at forsøge til ingen nytte. Ha' en dejlig dag derude !

7 kommentarer:

 1. Det embosset kort er jeg helt vild med - skal selv forsøge - synes ikke der skal noget pynt på. Fint som et herrekort.

  SvarSlet
 2. Fantastisk flotte kort - og så vidt forskellige.
  Jeg kunne heller ikke hverken det ene eller det andet på bloggene, fik så at vide at jeg kunne downloade Google chrome gratis - det har jeg gjort og nu kører det som smurt i olie ;0)

  SvarSlet
 3. Jeg kan godt komme ind til dig;-) og se dine smukke kort. Det med metal tapen er så fed... tror bare jeg ville sætte en lille tekst på.
  Med hensyn til at flytte billedet: sæt curseren lige oven over billedet og tryk på delete nogle gange... så fjerner du mellemrummet, men gør det ikke for hurtigt.
  God eftermiddag

  SvarSlet
 4. Rigtig smukke kort du har lavet. Jeg skal også have fat i noget af det metal-tape, når jeg kommer forbi et byggemarked. :-)

  SvarSlet
 5. Hey there I am so thrilled I found your webpage, I really found you by mistake, while I was browsing on Google for something else, Regardless I am here now and would just like to say many thanks for a marvelous post and a all round thrilling blog (I also love the theme/design), I don’t have time to browse it all at the minute but I have saved it and also included your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a lot more, Please do keep up the superb job.

  SvarSlet