tirsdag den 28. februar 2012

Stilguide på Magasinet - Vintage.


På Scrapsisters Magasinet er i øjeblikket en artikel med stilguide, denne gang handler det om vintage stilen. Jeg fandt et billede frem fra jeg var 1 år gammel og lod mig inspirere lidt af de lækre gamle Sephia farvede fotos. Det er sat på en baggrund af Swiss dot papir, denne rosa farve er lækker sammen med de brunlige nuancer og distressede kanter. Blomsterne er fra Prima og har fået lidt mist, den store i nederste hjørne har også fået lidt små guldperler i midten, og den lyserøde ved siden af har jeg foldet efter Quilling teknikken, i noget lyserødt bånd, som fik lidt mist i starten af båndet inden jeg foldede, det gir' så en lidt mørkere midte. Det lille ur har jeg fra Pips, som er i fint selskab med TH og lidt Marianne dies. Rammen omkring årstallet er embosset med guld og jeg har punchet lidt cirkler ud som jeg har brugt omkring det, - i det vi kalder en Dahliafoldning. Jeg har stemplet lidt swirls i farven Peeled paint distress ink. De sko som jeg har på her, er mine første gå sko og dem har jeg endnu som et kært minde. Min fine kjole er en af min mors mange kreationer. Jeg vil nok kalde min Vintage stil her for blød vintage, da jeg har brugt lyse farver som jeg har ældet lidt, hvor man i vintage nok ville anvende brune/mørkere og slidte objekter. Tak fordi I besøger mig - det er dejligt med den respons man får, den gør glad ! Ha' en dejlig dag.  

17 kommentarer:

 1. Jeg er total ellevild med dit LO - det er bare SÅ lækkert, og så kan jeg jo godt lide at "jeg" (ihvertfald uret) er i godt selskab med Mr. Scrap *GG*. Jeg bliver nødt til at pinne, og lifte engang - :) Tak for fed inspiration.

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare fantastisk lækkert lavet, superflot....

  SvarSlet
 3. Neej Hjørdis, hvor er det et superfint layout,
  du har lavet. Fyldt med detaljer, ligegyldigt hvor man kigger

  SvarSlet
 4. Sikke et flot LO - det er jo ikke så dårligt, når man selv kan levere vintage billedet, vel?

  SvarSlet
 5. Det LO er bare sååå lækkert.

  SvarSlet
 6. Så flot dit layout er. Smukt.

  SvarSlet
 7. Sikke en flot layout,du har lavet

  SvarSlet
 8. Hej Hjørdis:)

  Hvor er det et smukt LO du har lavet, jeg ville ønske jeg kunne det, jeg må se at komme i gang:) super skønne detaljer og hvor er det et sødt billede:)
  knus

  SvarSlet
 9. Super smukt LO med en masse flotte detaljer :)

  Fortsat god dag.

  SvarSlet
 10. Hvor er det et smukt LO du har lavet - og dejligt billede med dig selv på.. dejlige detaljer :)

  SvarSlet
 11. Hvor er det et flot layout - og et rigtig godt eksempel på vintage.
  Var ikke klar over at du var såååå gammel.
  Hilsen fra en af de unge - fra 1953.

  SvarSlet
 12. Hvor er det et smukt vintage Lo... så nydeligt pyntet og så var du da så sød dengang ( det tror jeg så også du er idag:-) ) God onsdag!!!

  PS. Du har lige to ord man skrive for at ligge en kommentar, øv;-) Jeg synes du skal lave din kommentarmoderation om, da det afholder mange fra at kommentere ( og det vil vi jo gerne ha;-) )

  SvarSlet
 13. Tusin tak Hjørdis, jeg har ikke sådan en man skal bruges, men jeg så, at du skrev man kunne bruge en tandstik, jeg har prøvet med en pincet, det er ikke godt, så nu prøver jeg med en tandstikken i stedet for.
  Mega knus
  Jette

  SvarSlet
 14. Et rigtig flot LO du har lavet!! Et godt eksempel på et vintage LO, som kan inspirere os alle.

  SvarSlet
 15. Rigtig flotte ting du laver :)

  SvarSlet