tirsdag den 3. maj 2011

Kom Maj du søde milde...Lige som man gik og nød varmen og solen - loves i disse dage helt ned til frost om natten og læste netop at det havde sneet i Vendsyssel idag, det er jo ikke så godt når man har travlt i haven med at så og plante, og allerede havde vænnet sig til at tænde op i grillen. Men så kan man jo drømme sig tilbage til dejlige ferier i Småland og det handler disse Layout om. Det ene med min fortsatte store fangst, og på det andet som jeg har lavet til Scrapsisters scrapmester opgave 1 - kigger man oppe fra hytten og ned på den skønne sø, helt nede til venstre på fotoet ligger der en skøn lille bålplads med grill, og der har vi siddet mange aftener og grillet og varmet os på bålet imens vi kiggede stjerner, det er bare vildt lækkert !

8 kommentarer:

 1. Det er superflotte naturlayouts, du har lavet!

  SvarSlet
 2. Wauooo hvor er der skønt. Kan godt forståå at det er her du får RO. At nyde dette smukke syn og sidde og lytte til naturen - det er livet. Tak for kigget.

  SvarSlet
 3. To skønne natur og idylliske layout i skønne farver... lyder sååå hyggeligt deroppe. Jeg kæmper stadig med min LO til opgaven endnu, den vil ikke som jeg vil

  Ha en dejlig aften

  SvarSlet
 4. Dejlige Sverige LOer og du er skrap til at fiske, smagte den godt? det er gode farver der passer godt til foto. v.h. morkaren.

  SvarSlet
 5. Tak skal I have - ja morkaren alle 5 smagte godt , og det var bare inden for et par timer at jeg fik dem på snøren he he !

  SvarSlet
 6. Hold op nogle lækre layouts!
  Ja, her både haglede og sneede der :-S Det var meget surrealistisk.

  SvarSlet
 7. Nå hvor er det nogle flotte layouts. Og skønne billeder. Det første kunne jo bruges i en turistbrochure. Det er bare idyl, så det gør noget.
  Og flot fangst du har gjort.
  Flot pynt der bare passer i farverne.

  SvarSlet
 8. Sikke dejlige layouts, kan næsten mærke stemningen her hos mig ◕‿◕

  SvarSlet