onsdag den 18. maj 2011

Scrapmester 2011 - opgave 3

Scrapmester 2011 - opgave 3 skal der tages udgangspunkt i naturens verden, og af farver der skal bruges er bl.a. hvidt som skyerne, alle regnbuens farver, lysegrønt som når bøgen springer ud, sandfarve / beige - brug mindst 3 af disse farver, - der må gerne bruges andre farver. Der skal bruges mindst et natur element, noget der lever eller er frit i naturen i Danmark, eksempel : Regnbue -sky - stjerne - blomster eller sol. Der skal også stemples på LO'et, der ønskes farverige Layouts. Dette er mit bidrag, og jeg har vist opfyldt ønsket om farver. Jeg har mistet 3 farver på På baggrundspapiret, jeg har stemplet den røde baggrund med distress ink, og den hvide er embosset . Stemplet er fra Picturingtheworld, som har de fedeste baggrundsstempler, ligesom jeg har embosset på tag'gen med et crackle stempel derfra. Blomsten er tør embosset, - den nederste del af blomsten er våd embosset, ligesom insekterne. Sommerfuglene er stemplet og malet med H2o farver, - dem elsker jeg også. Jeg har syet cirklen og hele vejen rundt, med forskelligt farvet tråd. Billedet er et kig fra min have, ud over markerne, med Torrigskoven helt i baggrunden
Tak for at du kiggede med og ha' en dejlig dag !

5 kommentarer:

 1. wow hvor er det bare flot!!
  sikke en masse dejlige ting du har fået brugt på det...

  SvarSlet
 2. Det er FLOT!
  Er specielt vild med den mistede baggrund i forskellige farver, super lækker!

  SvarSlet
 3. Hvor er det smukt i dejlige farver og papirer og fuld af detaljer.
  God weekend.

  SvarSlet
 4. Hvor er det smukt. Der er så mange ting at kigge på, og du har brugt så mange fine teknikker. Man kan blive ved at finde små detaljer. Og så er farverne bare passende til natur-billedet.

  SvarSlet
 5. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. You clearly know what youre talking about, why waste your intelligence on just posting videos to your blog when you could be giving us something enlightening to read?

  SvarSlet