torsdag den 12. maj 2011

Gevinst fra Hobbyboden og Scrapmester opg. 2Jeg undskylder farverne er lidt misvisende - hm... dårlig amatørfotograf he he... forstår heller ikke hvorfor der blev så langt imellem billeder og tekst ? Håber at I triller længere ned og får sidste tekst med ogsåSå kunne jeg endelig komme på Blogger og vise min fine gevinst som jeg vandt i Scrapsisters fødselsdagskonkurrence. Alle disse skønne ting fik jeg fra Gydda / Hobbyboden, som sponcererede min gevinst som jeg vandt i kategorien kort. Jeg har allerede været igang med de dejlige Masks fra Prima, og lavet opgave 2 til Scrapmesterskab. Det var vældig sjovt at blive udfordret til kun at bruge væsker, og ikke kun på baggrunden. Det er jeg nu lidt vild med i forvejen. Jeg har mixet re-inkers og tilsat Perfect pearls powder, og også brugt glimmermist. De fotos jeg har benyttet er af et akryl maleri jeg lavede for et par år siden, og som jeg ikke har mere på 40x60. Die's under blomsterne fik Pink vintage mist, og bagefter Perfect pearls powdwer guld. Det kan være lidt svært at se, da den er skåret ud i lysegrå karton. Denne die har jeg også netop anskaffet mig, den er fra Marianne creatables og jeg er allerede meget glad for den. Der er en mere doily skabelon, og til begge hører en blomst, dem var jeg selvfølgelig nødt til at eje, da de passer sammen, så dem vil i nok se en masse til på mine kommende kort. Hav' nu en dejlig dag allesammen og tak for at du kiggede ind !

3 kommentarer:

 1. Det er et lækkert layout med flotte billeder!
  Jeg kan rigtig godt lide masken... nyt behov ! ; )

  SvarSlet
 2. Det er så smukt et LO... ser så godt ud med masken i venstre side og så er det nogle super skønne malerier. Og sikke en lækker gevinst!!!

  SvarSlet
 3. Sweet blog! I found it while browsing on Yahoo News. Do you have any tips on how to get listed in Yahoo News? I've been trying for a while but I never seem to get there! Thanks

  SvarSlet