lørdag den 9. april 2011

9. April - og drilsk vejr.

Med dette layout som jeg har lavetc til Scrapsisters BOM opgave har jeg eksperimenteret lidt. Baggrunden er et stykke akvarelpapir som jeg har distresset og da det var tørt smurte jeg malemedium på og lagde et lag silkepapir over som jeg skubbede lidt i folder, det var lækkert blødt at ae... på, - noget af kanten har jeg syet, og jeg har selvfølgelig også sværtet kanter.
Her et lille close up. På billedet er jo mig som storfanger på en af vores dejlige ferieture til Småland ved søen nede foran hytten. Denne tur var vi kun 3 personer, og da vores ven Lars havde fødselsdag ville han sponcerere et fiskekort til os alle 3. Jeg startede med at hale en regnbueørred op til stor jubel, men da jeg blev ved opgav Lars til sidst og foretrak at rense fisk istedet. Hele 5 stk. blev det til i løbet af nogle timer. Jeg skal hilse og sige at de smagte fortræffeligt, både røget og gravet, og med kantareller til.

To kort til fødselsdags hurlumhej, hvor vi selv skulle klippe eller skære !

1 kommentar:

  1. This design is spectacular! You obviously know how to keep a reader entertained. Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost...HaHa!) Wonderful job. I really enjoyed what you had to say, and more than that, how you presented it. Too cool!

    SvarSlet