tirsdag den 16. august 2011

Herre kort...


Lige et par enkelte herre kort har jeg fået lavet ! Det har været lidt trægt med at få blogget - men det må jeg jo se at få lavet om på. Jeg har tør embosset baggrunden og sværtet lidt. Endelig har jeg fået anskaffet TH's dies som jeg har ønsket mig længe, og nu skulle den lige afprøves. Jeg har brugt samme stempel på begge kort, nemlig fra Hobbyboden. Jeg fik en gave af min søde veninde, nemlig Sew easy værktøjet, og den har jeg brugt på det nederste kort. Jeg skal nok lige vænne mig til den, men smart er det. Tak for den :0)
Jeg har også fået et par nye Marianne dies som jeg må se at få afprøvet.

7 kommentarer:

 1. Det var et skikkelig stilig herrekort♥. Flotte detaljer og akkurat passe pyntet♥.

  Klem Marita♫♫

  SvarSlet
 2. Waow hvor er de kort bare flotte. Fed stil og ja de kan bestemt bruges til herrekort. Flotte borderpunches du bruger

  SvarSlet
 3. Hvor er de skønne dine herrekort...ser godt ud med embossingen, og at du har syet. Rigtig dejlig stempel, som jeg ogaå er ejer af.
  God tirsdag aften!!!

  SvarSlet
 4. Det er to rigtig lækre kort i flotte farver.

  SvarSlet
 5. Flotte herre kort, det er også længe siden du har blogget, de der tandhjul vil jeg også have med næste gang der går en ordre afsted. v.h. morkaren.

  SvarSlet
 6. With havin so much written content do you ever run into any problems of plagorism or copyright violation? My site has a lot of exclusive content I've either created myself or outsourced but it appears a lot of it is popping it up all over the web without my authorization. Do you know any techniques to help reduce content from being ripped off? I'd definitely appreciate it.

  SvarSlet