tirsdag den 23. august 2011

Julestemning midt i høsttiden !

Jeg har leget lidt med mine lidt ældre stempler som jeg jo er meget glad for på disse juletags og først har jeg "mistet" lapperne og embosset med clear pulver fra Stampedous. Tilsidst har jeg stemplet og sværtet og lavet snydesyninger ! Det må være det dårlige vejr der får en i julestemning, men jeg håber da at vi har lidt flere solskinsdage tilbage endnu, da jeg endnu mangler 7 dages ferie i det svenske småland og ikke ønsker at skulle hive efterårstøjet frem endnu. Lige nu er der gang i høsten rundt om os, og det tror da pokker de har travlt med at få det i hus imens det er tørvejr ! Ha' en dejlig dag og tak for alle søde kommentarer - de varmer dejligt !

5 kommentarer:

 1. super skønne juletags og du e rikke den eneste der er i julehumør i høst tiden ;O)

  SvarSlet
 2. Hvor er de smukke de tags, og vejret er ikke nemt at spå om, oppe hos os i sommerhuset (Holbæk) høster de hele natten, god tur til Småland, og fang nu nogle gode fisk. v.h. morkaren.

  SvarSlet
 3. Rigtig smukke tags, flotte stempler.

  SvarSlet
 4. Hey there! This is my first visit to your blog! We are a group of volunteers and starting a new initiative in a community in the same niche. Your blog provided us valuable information to work on. You have done a outstanding job!

  SvarSlet