mandag den 20. juni 2011

Modelling paste kort.Idag et enkelt kort med modelling paste - malet med hvid akryl, sprayet med mist, derefter en del glimmerlim hvori jeg har pyntet med perler, microbeads og selvgjorte dew drops. Metalblomst, hjerte og blonden er presset ned i imens pasten var våd, og i cirklen har jeg malet over gaze.Sommerfuglen har også fået en anelse mist - altså næsten samme fremgamgsmåde som flaskekortet lidt længere nede, jeg tror jeg er lidt bidt af virkningen.
Idag fandt min søde veninde Charitas som hun kalder sig inde i sit/vores dejlige forum : Kreahulen - en lille tegning frem som hun fik af mig for nogle år siden, og som hun havde gemt lige siden - og fik brugt den som baggrund på hendes blog - den er blevet noget så fin, gid jeg dog havde lært lidt mere af den slags for længe siden - her er linket til hendes blog : http://charitas-dagbog.blogspot.com/ Tag et kig - jeg er lidt (meget ) stolt over den ! Nu vil jeg smæske mig i jordbær, har igen idag plukket to skåle fulde !
Tusinde tak for alle de søde kommentarer jeg får på min blog, dem er jeg oprigtig meget glad for !
Ha' en fortsat dejlig dag !

10 kommentarer:

 1. Smukt kort, og sjovt din veninde har brugt din tegning til sin blog, du har grund til at være stolt. tak for din kommentar om mit ur, er der nogen der ved hvor meget arbejde der gemte sig i det er det nok dig. v.h. morkaren.

  SvarSlet
 2. Ååårh hvor er det et lækkert kort! Måske man engang skulle vove sig ud i det modelling paste alligevel. Knus Dorthe

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare sødt det kort <3 Er det sommerfuglene du fik købt da vi var ude og handle i Nakskov, en gang i tidernes morgen?

  SvarSlet
 4. Såå sødt et kort... oser af sommer, let og luftig.
  Hun har brugt dit billede rigtigt flot på kreahulen. Vi har også mange jordbær, men kun 15 røde endnu:-)
  Knus fra lissy

  SvarSlet
 5. Hvor er det et lækkert kort.. skønt med mange fine materialer og teknikker..

  Uhhm -eeeelsker også jordbær...

  SvarSlet
 6. Tusinde tak for alle søde kommentarer - dem er jeg mega glad for, men Nedergaard det er tegningen som hun har brugt som baggrund på sin blog jeg mente ! Havfruen...
  Knus HJørdis :0)

  SvarSlet
 7. hej hej, fin side du har dig der ;-)

  KH Tobias

  SvarSlet
 8. Lækkert kort.
  Håber, at du nyder din ferie ; )

  SvarSlet
 9. Super lækkert kort! Og hold da op hvor er du god til at tegne, det er da en fantastisk havfrue! Det ser super godt ud, at den er brugt som baggrund på din venindes blog!

  SvarSlet
 10. Et nydelig kort♥.

  Klem Marita♫♫

  SvarSlet