lørdag den 18. juni 2011

Lidt Art Journal m.m.


Aller ført et dejligt billede fra min have af den franske anemone - så smuk den er når solen skinner på den, så det er ikke taget idag, men for et par dage siden. Sikke farver og små kunstværker naturen kan trylle frem  til glæde for os. Idag har det tordnet og en del regn i eftermiddag, jeg nåede lige at få plukket to store skåle jordbær, jeg fryser en del ned for vi kan ikke følge med selvom vi spiser med fløde på og laver isanretning, men det er jo også dejligt at have lidt i fryseren til senere.


Lidt Art Journaling har jeg fået lavet, men det har jeg jo vist på Scrapsisters forum, men jeg vil nu også lige lægge det på bloggen. Der er kommet en del lys med i linsen desværre, på fotoet er lille mig med de sorte vinger - nej jeg var vist nok en genert sød lille pige ( engang ) nu er jeg selvfølgelig en lidt ældre men stadig sød pige he he !Der udover har jeg lavet et kort til telephongame på SS, det var vældigt sjovt at deltage i og se den store forskel der bliver fra første til sidste kort !
Kortet må komme på lidt senere. Derudover har jeg lavet et flaskekort . De er nu rare at ha' klar hvis man skal bruge et til en god flaske vin som man skal give væk. Dette er lavet på kvist som er embosset med dots. Tag'en er akrylmalet med hvid , modelling paste, glimmerlim og deri er lagt perler, minibeads, hjemmelavede dewdrops og blonden har jeg også presset ned i pasten. Pyntet med lidt gazebind som jeg har givet en gang mist og et stykke bånd. Håber I alle får en dejlig weekend, og forhåbentlig også snart lidt mere sommerligt vejr.Et lille close up !


13 kommentarer:

 1. Den ser så flot ud din bog... og du ser så sød ud; kender dig jo ikke personligt, men du virker også ret sød som ældre :-). Lækker tags med en skøn detalje med pastaen. God søndag

  SvarSlet
 2. Virkelig lækker side du har lavet som Art Journaling - der er så mange fine detaljer.
  Og et virkelig skønt kort - det er bare SÅ romantisk :-D
  Tak for inspirationen !!

  Knus,
  Gitte / Gydda

  SvarSlet
 3. Er helt vild med både din Art Journalising og (især) med dit flaskekort :D Det er så fuldt af de lækreste detaljer og farverne er top-skønne.

  Jeg må vist også ha' fat i noget "pasta" ... ser så lækkert ud !!

  Rigtig god søndag

  SvarSlet
 4. Hvor flot Hjørdis!!! jeg er vild med dit barndomsbilled som du har "bearbejdet" det ser virkelig godt ud, og er meget personligt. v.h. morkaren.

  SvarSlet
 5. Åhhhh hvor er den smuk, jeg kan linke for dig kan du tro.

  100000 tak for at du deltager på Card and scraps udfordring

  klemmmmm

  SvarSlet
 6. Du er så sindsygt dygtig - jeg er bare vild med din stil.
  Hvor er du heldig med sådan en skøn have. Nyd det :)

  SvarSlet
 7. Lækkert lækkert tag - du er mega god til de der teknikker! Siden med billedet af en lille Hjørdis er da bare SÅ fin! Fantastisk billede af den franske anemone! :o)

  SvarSlet
 8. Altid skønne ting fra din hånd - Og mums jeg må vist på natte rov og camouflere mig som et rådyr, så den får skylden for at have spist dine jordbær :D Kram fra din største fan <3

  SvarSlet
 9. Tak for alle de søde kommentarer, de varmer !
  Knus Hjørdis :0)

  SvarSlet
 10. Din side til art journaling er bare smuk og fyldt med fine detaljer. Man kan blive ved at finde noget. Og tagen er bare så sød og romantisk Sikke et arbejde med alle de små ting !!
  Franske anemoner er bare smukke - og især i den blå farve. Billedet af dine jordbær, synes jeg ligner rent blær.......LOL. Vi har 8 planter og er taknemmelig for at kunne smage et enkelt bær, når fuglene ellers levner lidt til os......

  SvarSlet
 11. Wow, så flott og lekker!!

  Tusen takk for du deltar i Card and Scrap sin utfordring:)

  Klem

  SvarSlet
 12. Riktig lekkert kort med herlig detaljer.
  takk for at du deltar i CARD AND SCRAP sin utfordring
  Klem
  Maria

  SvarSlet
 13. Hey there! This post couldn't be written any better! Reading this post reminds me of my good old room mate! He always kept talking about this. I will forward this post to him. Pretty sure he will have a good read. Thank you for sharing!

  SvarSlet