torsdag den 27. januar 2011

Lidt Vintage inspireret...


Idag skinner solen jo skønt her på Lolland, selvom det er ret koldt. I aftes fik jeg lavet et lille ophæng i vintage stilen. Jeg malede det lidt med hvid akryl, og snavsede det til igen med distress ink ! Stemplet er fra Hobbyboden, billedet fra nettet- lånt på pictureandscrap bloggen - blomsterne er gjort med et hjemmelavet og tør embosset mosgummistempel, som jeg bagefter har punchet ud med retro flower. Det giver en lækkerfarvevirkning - nede i 3. lag af blomsten har jeg også brugt retroflower punch, men har klippet den i stykker og vendt den så spidserne kom udaf. Den lille brune blomst er et Hero Art stempel og sommerfuglen fra MS. Med dette vil jeg deltage på bloggen http://pictureandscrap.com/ Billedet er desværre blevet lidt uroligt i scanningen. Ha' en god dag derude !

6 kommentarer:

 1. Hvor er det smukt vintage... utrolige smukke blomster, det må jeg prøve engang. Synd man ikke kan se det tydeligt.
  Tusind tak fordi du deltager i udfordringen hos Pictureandscrap

  Ha en dejlig torsdag

  SvarSlet
 2. Dette er virkelig pent! Så lyse og lette farver, og så lekre blomster du har laget. Tusen takk for at du deltar på utfordringen til Picture and scrap.

  SvarSlet
 3. Tak - ja der kommer nogle sjove ting ud af det mosgummi leg ! Jeg har ellers fået ny printer, og så idag kunne jeg ikke finde ud af at overføre mine fotos fra cameraet ha ha - men jeg lærer det nok engang !
  Ha' en god aften ;-)

  SvarSlet
 4. wawww hvor er det et flot ophæng, og de blomster der er virklig lækre.

  10000000 tak for at du deltager på Picture and scraps udfordring

  knussss

  SvarSlet
 5. wauuuuw så super lækker vintage

  SvarSlet
 6. Amazing blog! Do you have any helpful hints for aspiring writers? I'm planning to start my own website soon but I'm a little lost on everything. Would you suggest starting with a free platform like Wordpress or go for a paid option? There are so many choices out there that I'm totally confused .. Any ideas? Bless you!

  SvarSlet