lørdag den 22. januar 2011

Flere sider til dagbogen og lidt hækleri...


Jeg har suppleret lidt op i mine dagbogssider, og er nået til April. Jeg har brugt lidt reste papirer og lidt "mistet" karton, udstandsninger som jeg har lavet stempler af - kuverter og tags til journaling og lidt plads til fotos. Jeg har lige lidt bøvl med printeren efter jeg har fået ny computer, men jeg skal nok komme efter det. Marts har jeg eksperimenteret lidt med det beige papir, - det er farvet i valnøddeudtræk og pletterne som er på, kommer frem ved at lægge groft salt på. Farven er lækker i virkeligheden. Blomsterne er en udstandsning af mosgummi, som jeg har stemplet med og uglen har jeg selv kreeret.


Ind imellem har jeg hæklet en kat til konkurrencen i Kreahulen ! Mest fordi jeg synes det er sjovt at hækle de små dyr. Den fik øjne så store som tekopper, da jeg ikke har fået fiduserne til at fastgøre øjnene med på bagsiden i den mindre størrelse, men det gjorde den bare endnu mere pudsigløjerlig ! Rigtig god weekend til alle !


5 kommentarer:

 1. Den kat er da simplethen bare så sød!! ;D ..da slet ikke til at stå for de tekoppe-øjne :)
  ..og så er det nogen fine sider til dagbogen, det ser super godt ud med den valnøddefarve :)
  Ha' også en god weekend :)

  SvarSlet
 2. Wawww for en kat... den side må jeg da vist ind og kigge på
  Og hvor bliver din dagbog flot... skønne sider
  Super sød ugle og papiret du har farvet ser også rigtig godt ud

  Kan du ha en dejlig søndag

  SvarSlet
 3. Sikken en nuttet og sjov kat. Og fin dagbog - god ide med tags til oversigten over fødselsdagene - så er det nemt at rette og tilføje.

  SvarSlet
 4. Jeg gad da godt kunne hækle sådan en sød kat og hvor bliver din dagbog fin og detaljeret.

  SvarSlet
 5. Hi there! This is kind of off topic but I need some advice from an established blog. Is it very hard to set up your own blog? I'm not very techincal but I can figure things out pretty fast. I'm thinking about creating my own but I'm not sure where to start. Do you have any tips or suggestions? Thanks

  SvarSlet