tirsdag den 16. oktober 2012

DT bidrag m.m.


Her er mit bidrag til udfordringen denne gang på : http://pictureandscrap.blogspot.dk/ som vil se Brads. Jeg har brugt brads i midten af blomsterne og på den lille tekstramme.

 
 
Overdelen til partykjolen har jeg selv kreeret, modellen har jeg set i mange forskellige udgaver efterhånden rundt på bloggene og på Pinterest, men denne er ret nem med brug af kageservietten. Blomsterne har jeg standset ud med punch og lidt filt og teksten syntes jeg lige passede meget godt til lidt pigedrømme !
 
Til min fødselsdag fik jeg bl.a. to dejlige overraskelser fra mine scrapsøstre Jytte fra SS og Eva Gro fra Norge, og må sige jeg har beundret begge dele rigtig meget ! Her er Jyttes smukke æskekort og det lækre kort fra Eva Gro !
 

I Jyttes meget veludførte æskekort var desuden nogle vældig lækre blomster med brads i midten ! Tusinde tak til begge to hvis I læser dette !
 
 
 
Ha' nu en dejlig dag derude og på forhånd tak for alle søde kommentarer !
 
 


8 kommentarer:

 1. Åååhhh, dit kort er så sødt! Jeg er vild med kjolen på bøjlen. Et sødt kommodekort, som Eva Gro har lavet til dig også.

  Jeg er rigtig glad for, at DU er glad for æsken. Jeg hyggede mig rigtig meget med at lave den og så er glæden jo dobbelt :)

  Knus :)

  SvarSlet
 2. Tak Jytte, man kan virkelig også se at der er gjort megen hyggescrap ud af den med alle de fine finesser, og ja jeg er enorm glad for den og praler med den så tit jeg kan ! :0)

  SvarSlet
 3. Jeg syntes du laver sådan nogle flotte kort! Hvor har du teksten fra på det øverste kort? Er det et stempel?

  Kærlig hilsen
  Janne

  SvarSlet
 4. Så flot dit kort er... fine detaljer og som du selv siger er teksten så rigtig. Skønne kort du har modtaget.
  Ha en god onsdag, knuss

  SvarSlet
 5. Dit kort er så sødt med den lille smukke kjole på bøjlen!
  Dejlige fødselsdagskort du fik dig.
  Knus

  SvarSlet
 6. Superflot kort og FED måde du har lavet kjolen på.

  SvarSlet
 7. Åhh, for ett nydeligt kort! Så kreativ du har varit med kjolen!

  SvarSlet
 8. I enjoy what you guys are up too. This type of clever work and exposure! Keep up the good works guys I've you guys to blogroll.

  SvarSlet