mandag den 24. september 2012

Stempeludfordring på Scrapsisters !Dette er mit første bidrag til stempeludfordringen på Scrapsisters, hvor du skal stemple med "noget" du ikke plejer, jeg synes det er en sjov udfordring !Jeg har lavet et kort med ikke sædvanlige stempler, og jeg har brugt noget net jeg har købt i byggemarkedet, der er lim på den ene side så det var nemt at fæstne til akrylblokken og derefter har jeg brugt en lille paprulle, som der har været snor på, og distresspuden teadye fra TH. Den største blomst er en Bigz die med en retro punchet midte, den lille er lavet med retropunch og sværtet med teadye distress også. Ha' en dejlig dag og mange tak for de søde kommentarer, de luner i efterårsblæsten !


7 kommentarer:

 1. Ih, hvor er det da et sødt kort, Hjørdis. Flot stemplet. Jeg kan rigtig godt li' det ternede stempel :) Blomsterne er også bare flotte :)

  Knus :)

  SvarSlet
 2. Super flot kort Hjørdis, held og lykke med udfordringen ◕‿◕
  Knus fra
  Dorthe ◕‿◕

  SvarSlet
 3. Et rigtig lækkert kort... Kreative stempler du har brugt. Ha en fin aften, knus

  SvarSlet
 4. Hi, i feel that i saw you visited my weblog so i got here to “go back the choose”.I am trying to find things to improve my site!I assume its ok to use some of your concepts!!.

  SvarSlet
 5. Appreciating the hard work you put into your website and in depth information you provide. It's great to come across a blog every once in a while that isn't the same unwanted rehashed material. Fantastic read! I've saved your site and I'm including your RSS feeds to my Google account.

  SvarSlet