torsdag den 20. oktober 2011

Lækker udgave af Oktober Scrapsisters magasin !

Idag udgives Oktober måneds Magasin på Scrapsisters http://www.scrapsisters.dk/magasinet/ og artiklerne er virkelig værd at studere. Der kan hentes så megen inspiration og gode ideer til dine Layouts og kort, hvordan du kan pynte med bannere og dekorere andre ting og sager, så tag et smut over og se hvad det dygtige team har fundet frem til dig. Jeg selv deltager med et Tilda kort med banner, som jeg har lavet af billetter jeg har downloadet og rundet af med min punch. Dette er sat på en baggrund som jeg selv har lavet med mine baggrundsstempler. Stor ros til alle på teamet for de dejlige og inspirerende artikler !

God fornøjelse !

5 kommentarer:

 1. Sødt julekort, og ja jeg skal da også ind og kikke i margasinet. v.h. morkaren.

  SvarSlet
 2. Hvor har du lavet det smukt. Et skønt banner og så flot du har farvelagt din Tilda.

  God torsdag!!!

  SvarSlet
 3. Virkelig et smukt kort. Smart ide med det bammer med billetter på.
  Jeg har slet ikke set magasinet endnu...jeg har nemlig ferie....så jeg har travlt ! Men jeg glæder mig, for jeg har set så mange sneak peaks efterhånden.

  SvarSlet
 4. Hi there, i read your blog occasionally and i own a similar one and i was just wondering if you get a lot of spam responses? If so how do you reduce it, any plugin or anything you can advise? I get so much lately it's driving me mad so any assistance is very much appreciated.

  SvarSlet