mandag den 17. oktober 2011

Julekort og fødselsdagskort !

Jeg får ikke lagt så meget på bloggen som jeg kunne ønske mig, men det skyldes jo travlhed med andre gøremål, og hver gang man bliver budt til fødselsdag går der gerne en weekend, da familien jo ikke bor lige om hjørnet !


Dette kort lavede jeg til min søns fødselsdag med TH dies og øldåseblomst . Det næste lavede jeg til niecen Sara, hvor vi også var til en hyggelig weekend fødselsdag oppe ved Asnæs. Blomsten er lavet med MS sommerfugle punchen, og jeg fik endelig afleveret et layout jeg lavede for en god tid siden til sara.


Det sidste kort er et jeg har fremstillet til Scrapfestival 2011 og lagt i galleriet hos Scrapsisters, nemlig et julekort, som jeg har stemplet med baggrunds stempel Cover a Card, i farven Peeled paint ink pad - oven på det har jeg stemplet den lækre swirl fra Hero art i Walnut stain ink pad og mistet lidt i den ene side med lys turkis og grøn. Det lille stempel i venstre hjørne er et clear stamp fra Kaiser craft. til slut satte jeg et lille bånd på og en sød rudolf. Alle kanter er sværtede med Tea dye ink og Walnut stain.

I må alle have en god dag og tak for alle søde kommentarer jeg  får, det er dejligt og de gør mig glad ! 
:0)

10 kommentarer:

 1. Hvor er de fine dine kort, og en rigtig god ide med MS sommerfuglen.

  SvarSlet
 2. Den dåseblomst er da ret fantastisk! Og alle dine kort er supersmukke. Julekortet er LÆKKERT! Hvor er du god med de stempler!

  SvarSlet
 3. Så flotte Hjørdis, og sjovt at se Rudolf med prikker. v.h. morkaren.

  SvarSlet
 4. Tre super flotte kort på hver sin måde. Skønne blomster du har kreeret.

  God tirsdag!!!

  SvarSlet
 5. Virkelig fine kort... Du kan bare det der! ;)

  SvarSlet
 6. Fine kort - jeg er især vild med dit julekort.
  Tak for kikket :)

  SvarSlet
 7. Super flotte kort. Er vild med din "dåseblomst"

  SvarSlet
 8. Does your website have a contact page? I'm having problems locating it but, I'd like to send you an e-mail. I've got some suggestions for your blog you might be interested in hearing. Either way, great website and I look forward to seeing it expand over time.

  SvarSlet