onsdag den 20. januar 2010



I aftes fik jeg lavet disse to vintage agtige kort, med lidt hvid embossing og guld embossing, jeg synes især at Fleur de Lis's midterste skabelon fik en spændende virkning, den ligner nærmest et spænde.


Jeg har hygget lidt med at lave lidt forskellige blomster til dekoration på Layout, kort eller andet. Den første er en foldet rose med bagrund fra den lille skabelon i Fleur de Lis, og den brungyldne blomst er lavet ved at sno til silkebånd omkring hinanden og lime dem til en scalloopcirkel, - den i midten er rose foldet på retroblomst, lyserød tyl, papir som er krøllet og i bunden tyl, til sidst har den fået lidt glimmerlim i kanten. Den brune nederst er også retroblomst med brun blomst og tyl på en scallooped cirkel. Den sidste er krammet lys rosa cirkler med lidt blonde i midten. Jeg kan godt lide at sidde og nusse med sådanne småting sideløbende med når jeg ser tv, altså pånær hvis der er en hammergod håndboldskamp eller fodboldskamp, så kan det godt gå lidt i stå !





fredag den 8. januar 2010

Her hos os skinner solen højt og flot idag, i modsætning til mange andre steder i landet, men det er bidende koldt, så det er lige vejr til lidt hobbytingeling !
Jeg har anskaffet en Big shot maskine, og lidt dies - mangler hele tiden flere nye dies mærkeligt nok ! Men jeg glæder mig til at lege og bli' inspireret - hvad jeg gør en del på scrapsisters forum som jeg er meget glad for at bevæge mig rundt i, og det er overordentligt meget inspirerende !
Jeg må hellere benytte lejligheden til at ønske alle et Godt Nytår og tak fordi I kigger med !

Et vintagekort som jeg netop har lagt ind på Kort o'mania's udfordringsblog med hjælp fra Anne Bente, da jeg ikke selv kan finde ud af at lægge mit link ind, -må Guderne forbedre det !

Påskeægget er quillet på et papæg, hvor jeg også har benyttet mig af punchede blomster.

Min blomsterkrans, som endnu mangler en sløjfe !
Sommerfuglene er lavet med Martha Stewart punch, og har fået lidt glimmerstickels.