onsdag den 20. januar 2010



I aftes fik jeg lavet disse to vintage agtige kort, med lidt hvid embossing og guld embossing, jeg synes især at Fleur de Lis's midterste skabelon fik en spændende virkning, den ligner nærmest et spænde.


Jeg har hygget lidt med at lave lidt forskellige blomster til dekoration på Layout, kort eller andet. Den første er en foldet rose med bagrund fra den lille skabelon i Fleur de Lis, og den brungyldne blomst er lavet ved at sno til silkebånd omkring hinanden og lime dem til en scalloopcirkel, - den i midten er rose foldet på retroblomst, lyserød tyl, papir som er krøllet og i bunden tyl, til sidst har den fået lidt glimmerlim i kanten. Den brune nederst er også retroblomst med brun blomst og tyl på en scallooped cirkel. Den sidste er krammet lys rosa cirkler med lidt blonde i midten. Jeg kan godt lide at sidde og nusse med sådanne småting sideløbende med når jeg ser tv, altså pånær hvis der er en hammergod håndboldskamp eller fodboldskamp, så kan det godt gå lidt i stå !





3 kommentarer:

 1. Simpelhent de skønneste blomster:-)

  SvarSlet
 2. wow nogle flotte blomster du har lavet.
  Jeg fik helt lyst til at lave nogle selv, så nu ved jeg hvad jeg skal lave i aften :-)

  SvarSlet
 3. I keep listening to the news speak about getting free online grant applications so I have been looking around for the best site to get one. Could you tell me please, where could i get some?

  SvarSlet