onsdag den 27. juni 2012

Metalfoliekort & Vintagekort.

Vintagekortet har jeg lavet før med servietteknikken, men fik endnu en bestilling, men havde ikke samme blonde og blomst, men det gik alligevel. Sommerfuglen har fået lidt glimmer.


Metalfoliekortet har jeg også før lavet, men har klippet de to fugle ud i metal, og istedet for at give bunden i embossingen sort akryl, har jeg givet dem hvid akryl og distresset dem med lidt grønt og sat brads igennem vingerne og et par små perler som øjne, og sidst sat dem fast med små skumpuder. Vi har lige været en tur i det skønne Sønderjylland, men vi var ved at drukne alle dagene, så nu venter jeg på sommer og sol som alle andre sikkert også gør ! Ha' en dejlig dag derude :0)9 kommentarer:

 1. Flotte kort - kan godt li', at du har brugt hvid maling på fuglene, det giver et helt anderledes look.

  SvarSlet
 2. Skønne kort du har lavet

  SvarSlet
 3. Så skønne kort - og så fine teknikker. Det er lækkert. De hvide fugle er bare så flotte.

  Ja, her regner det bare hele tiden. Nu har vi boet i sommerhuset i 3 mdr - og har grillet 2 gange ! Og havemøblerne har vi næsten ikke siddet ude på.

  Men i dag skinner solen fra morgenstunden - håber den også skinner ovre hos dig.

  SvarSlet
 4. Rigtig flotte kort du har lavet Hjørdis
  Ikke nogle teknikker jeg kender, men flot har du lavet dem:)

  Ja det er en trist sommer vi har haft ind til nu, vi mærker det ikke så meget, da vi har fået lavet en stor udestue og overdækket terrasse, og har en del læ i haven. Men nu tror jeg sommeren kommer, man skal jo tro på det, ikk:)
  Knus

  SvarSlet
 5. Flotte kort. Jeg er også vild med de hvide fugle. og NUUU er sommeren her
  (i dag ihvertfald =D)

  SvarSlet
 6. Skønne kort du har lavet. Ser flot ud med de smukke hvide fugle. Ønsker dig en rigtig god weekend, knus

  SvarSlet
 7. Åh, hvor et par søde kort!!
  Håber du NYDER sommeren, som er her lige NU :)

  Fortsat god weekend.

  Knus :)

  SvarSlet
 8. A lot of thanks for all of the effort on this blog. My mum really loves participating in investigation and it's easy to understand why. We know all about the dynamic form you create sensible suggestions on the web blog and even strongly encourage contribution from other ones on that subject matter and our child is always starting to learn a great deal. Have fun with the remaining portion of the new year. You are always conducting a powerful job.

  SvarSlet