torsdag den 4. november 2010

Album af ølbrikker

Bagsiden
Nogle af mine billeder er lidt fejlfarvede, især bagsiden af kortet. De er taget udendørs og i lidt mørkt vejr, og med hvid baggrund - men her bliver den nærmest turkis, lidt kedeligt når kanten rundt om er sart lyseblå. Ellers synes jeg det var hyggeligt at lave det, jeg har både embosset, distresset - sprayet - syet - hæklet og slebet.


Forsiden
Jeg har fået nogle ølbrikker af en veninde, som kender en... o.s.v. og har længe ønsket mig at prøve at lave et lille album af ølbrikkerne, der er gjort lidt plads til evt. at den som får det selv kan sætte noget i. Der er ikke for meget plads, men lidt er der - ellers har jeg travlt med nogle juleopgaver til Decemberudgaven af Scrapsister bloggen som jeg ikke kan vise her endnu - så de må vente lidt.

Sådan her blev mit lille album


5 kommentarer:

 1. det er blevet rigtig flot - jeg har selv nogle ølbrikker liggende, godtnok firkantede, og det er da også meningen de på et tidspunkt skal blive til et album

  SvarSlet
 2. Det er blevet et super sødt lille album :)..

  SvarSlet
 3. bare så søde og fine farver..super

  SvarSlet
 4. Super sødt lille album... rigtig god ide
  Ha en god weekend

  SvarSlet
 5. Hey! I'm at work browsing your blog from my new iphone! Just wanted to say I love reading your blog and look forward to all your posts! Keep up the fantastic work!

  SvarSlet