mandag den 20. september 2010

Scrapsisters Septemberudgave.

Nyt på Magasinet !

Scrapsisters forum har udsendt en lækker udgave af Magasinet med masser af inspirerende og spændende indhold !
http://www.scrapsisters.dk/magasinet/
Jeg har blandt andet lavet nogle armbånd i Grungeboard som er skåret ud på Bigshotten. Jeg har brugt Tim Holz dies til formålet . Der er flere gode eksempler på hvordan du kan bruge maskinen, bl.a. til at udskære filt kork o.s.v., så skynd dig ind og kig, og giv dig god tid til at hygge dig med Magasinet ! I artiklen trend spotting har jeg lavet et kort med plisseer, og med embossed baggrund.

http://scrapsisters.blogspot.com/
På Scrapsisters blog er netop lagt en artikkel ind om embossing og distress ink, og om hvordan du kan lave baggrunde ved at farve din folder indvendig og køre det igennem Big shotten, det er sjovt at lave. Jeg har netop ikke pyntet kortene for meget, for at man kan se embossingen.
Jeg synes det er vældig sjovt at være til inspiration, men jeg har en stor mangel hvad IT angår, men så er det godt man kender nogle dygtige piger som kan hjælpe til - TAK !
God fornøjelse, og ha' en god dag med masser af ny inspiration !

1 kommentar:

  1. Hey there! Do you know if they make any plugins to protect against hackers? I'm kinda paranoid about losing everything I've worked hard on. Any recommendations?

    SvarSlet