mandag den 12. juli 2010

Doiley bølgen !

Jeg er røget med på Doiley bølgen, efter at have set flere af pigerne på Scrapsisters var gået igang med deres, blev jeg altså fristet til også at gå igang. Jeg har brugt Basic Grey og Dreamstreet paper som baggrundspapir, og det lyserøde har jeg stemplet med raindrop stemplet, og grøn Distress stempelpude. Jeg har brugt Spellbinder og min scalloop punch inde i cirklen, og syet rundt om baggrund og i cirklen - jeg plejer at lave snydesyninger, så øvelse gør mester håber jeg. Jeg vil ikke sætte tekster på, men forsøge at udtrykke hvad jeg holder af ved at dekorere disse små billeder. Jeg har limet de fire på et lille lærred på 20x20 cm. og det vil jeg også gøre med de næste jeg kommer igang med. De kan så hænge ved siden af hinanden, eller lodret, og flyttes rundt efter behag.
Jeg glæder mig til at komme igang med flere - men lige for tiden har jeg et projekt jeg skal have færdigt inden 2. August - nemlig tegninger til Toves digte og jeg mangler to endnu !
9 kommentarer:

 1. Hvor er de smukke. Utroligt sådan en forskel der er på dem.

  Ha´ en dejlig sommeruge

  SvarSlet
 2. Hvor er de flotte ..så forskellige og alligevel god harmoni. God ide kun at lave 4 på hver lærred og så hænge flere ved siden af hinanden

  SvarSlet
 3. WOW, de er SÅ flotte. Du har gjort virkelig meget ud af detaljerne og jeg kan godt lide de matcher i farverne.

  SvarSlet
 4. De er SÅ flotte! Flotte farver og en god harmoni.

  SvarSlet
 5. Virkelig flotte : ) dine syninger er du da kommet godt fra *GG* glæder mig til at ser flere.
  Rigtig god dag

  SvarSlet
 6. Tak for alle de søde kommentarer der er kommet, de varmer ! ;-)Glæder mig til at komme igang med 4 nye !

  SvarSlet
 7. super super flotte dollies... jeg kender slet ikke til sådan nogle.. men jeg kan forstå at man puncher ud og dresser op og sætter dem på lærrede.. eller kort ik ? de er bare flotte.

  SvarSlet
 8. Hey there this is kinda of off topic but I was wondering if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I'm starting a blog soon but have no coding experience so I wanted to get advice from someone with experience. Any help would be greatly appreciated!

  SvarSlet