lørdag den 7. februar 2009

Dette dejlige bløde uld er også fra Garngalleriet, og er netop blevet færdigspundet.
Tusmørke kaldes farveblandingen og er halv uld og halv babyalpacca, der er et utroligt smukt farvespil i blandingen.
Hæklede håndledsvarmere i pladegarn med farveskift.Alfekort fra Dorthes Hobby.


Forfra og bagfra, de dejligste farver !
Et helt vidunderligt farvespil !

Igår fik jeg den dejligste pakke med posten.
Jeg forstod det ikke lige med det samme da adressaten var Garngalleriet, og jeg havde da ikke bestilt noget derfra *G* !
Men da jeg fik pakket den op, var der den sødeste hilsen fra Dorthes Hobby, som tak for at jeg har tegnet logo til hendes blog, og man må sige at det var udsøgte varer den indeholdt !
Møllehjulet "Sensommer" - håndfarvet BFL/silke - 70% uld og 30% silke, lanasynfarvet og et fantastisk farvespil der er i denne blanding. Det er "gramselækkert" !
Ydermere var der en Fiskers multitool, et fiffigt lille værktøj med 6 funktioner i een, alletiders til kortmageri, der var et dejligt Regia strømpe opskriftshefte og et sødt alfekort.
En herlig pakke, og en skøn overraskelse. Mange gange TAK til Dorthe !

1 kommentar:

  1. Unquestionably believe that which you stated. Your favorite justification appeared to be on the net the simplest thing to be aware of. I say to you, I definitely get irked while people consider worries that they plainly do not know about. You managed to hit the nail upon the top and also defined out the whole thing without having side effect , people can take a signal. Will likely be back to get more. Thanks

    SvarSlet